Här demonstrerar David Luiz ren perfektion.

26-åringens konstmål säkrade definitivt Chelseas plats i Europa League-finalen.

Efter besvikelsen i förra årets Premier League kämpar Chelsea för att inte återigen hamna utanför topp fyra. Men precis som i fjol stormar laget ändå fram i Europa-spelet.

Skakat efter Basel-mål

Förra säsongen blev Chelsea sexa i ligan men vann ändå Champions League. Just nu är de 20 poäng efter Manchester United i ligan men klart för final i Europa League. Detta efter 3-1 och totalt 5-2 mot Basel i semifinalen.

London-laget hade med sig 2-1 från matchen i Schweiz men var skakat efter att Mohamed Salah gett Basel ledningen i returen. Fernando Torres gav ändå hemmalaget arbetsro igen när han slog in en retur på Eden Hazards avslut i den 50:e minuten.

Torres fanns sedan med i förarbetet även till 2-1 när hans skott styrde perfekt till Victor Moses vars skott styrdes på en försvarare, ställde målvakten och gav 22-åringen öppet mål bara två minuter efter kvitteringen.

Möter Benfica i finalen

– Det är mycket tillfälligheter. Ett blockat skott blir till en passning. Sedan ett blockat skott igen som fintar målvakten. Men sådan är fotbollen, säger experten Martin Åslund i TV4 Sport.

Om 2-1 var tillfälligheter var 3-1 allt annat. Frank Lampard lade då upp bollen för David Luiz som överraskande slog till direkt från distans med sin vänsterfot och skruvade bollen helt perfekt in i det vänstra krysset.

– Det är så oerhört vackert, säger Martin Åslund.

I finalen i Europa League i Amsterdam den 15 maj ställs Chelsea mot Benfica.