Sterling.

Samtidigt som Manchester United åkte ut stod rivalen Manchester City för en drömavslutning som räckte till gruppseger.

Hjälte blev födelsedagsbarnet Raheem Sterling.

– En härlig känsla, säger han i Viasat.

Manchester City var redan klara för slutspel inför sista omgången. Men för att passera gruppettan Juventus krävdes både seger mot Borussia Mönchengladbach och att Sevilla hemmaskrällde mot Juventus.

Det sistnämnda fixade ex-Juvespelaren Fernando Llorente när han gjorde matchens enda mål i Sevilla.

Men segern hemma på Etihad satt hårt åt. De tyska gästerna gick till pausvila med 2-1-ledning efter en fartfylld första halvlek.

Resultatet stod sig hela vägen till den 80:e minuten då Raheem Sterling gjorde både 2-2 och 3-2 inom två minuter.

”Alltid drömt om”

En hygglig födelsedagspresent till sig själv på 21-årsdagen.

– Det är något jag alltid drömt om, att göra mål i Champions League. Att göra det på födelsedagen gör det ännu bättre, säger han.

Wilfried Bony säkrade sedan segern med 4-2-målet i 85:e minuten och nu ligger vägen öppen för en fin åttondelsfinalslottning för City.

– Det är en härlig känsla för killarna, säger Sterling.

Juventus slutar alltså tvåa i gruppen och Sevilla kniper Europa League-platsen före fjärdeplacerade Borussia Mönchengladbach.