Dagens namn: Enar, Einar

Suarez missade straff – tog revansch direkt

Publicerad 2011-08-13

Premiärmålskytt i PL

Suarez brände först en straff som han själv fixade - innan han tog revansch och spräckte nollan.

Luis Suarez blev Liverpools och Premier Leagues premiärmålskytt.

Till slut.

Uruguayanen brände en straff mot Sunderland efter bara fem minuter – men nickade sedan in 1–0 från nära håll.

Suarez var helt fri med Craig Gordon i Sunderlandkassen när han revs ner bakifrån av Kieran Richardson – direkt i matchinledningen.

Domaren tvekade inte, utan pekade på elvameterspunkten direkt – och uruguayanen tog hand om sin egen straff.

Men Suarez hade inte hunnit ställa in siktet inför den nya säsongen och skottet gick högt, högt över.

Det dröjde dock inte länge förrän han fick sin revansch.

I den tolfte minuten nickade 24-åringen in nyförvärvet Charlie Adams frispark och gav Liverpool en välförtjänt 1–0-ledning hemma på Anfield.

Sebastian Larsson spelar från start i sitt nya lag Sunderland och kvitterade till 1–1 i den andra halvleken – med en drömvolley.