Zlatan förlorare i San Paolo-premiären

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-04-26

Napoli skrällvann mot Inter med 1–0

Napoli fick stopp på Zlatan.

Inhopparen Marcelo Zalayeta behövde bara tio minuter på sig. Sedan avgjorde han mötet med Inter med en precis yttersida bakom Julio César.

Zlatan spelade match på Napolis hemmaarena San Paolo för första gången: och han fick lämna den som en förlorare. Marcelo Zalayeta byttes in efter 63 minuter. Tio minuter senare gjorde han matchens enda mål. Och ordnade tre viktiga Serie A-poäng till sitt Napoli. Napolis tränare Roberto Donadoni får vara nöjd med sitt byte.

Men även Juventus tappade poäng

I och med att Juventus bara fick en poäng (2–2) med sig efter mötet med Reggina är AC Milan ny tvåa sju poäng bakom Inter efter att ha besegrat Palermo med 3–0. Zlatan gjorde ingen av sina bättre matcher på San Paolo, det närmaste han kom ett mål var en frispark som Napolis målvakt Nicolás Navarro dock räddade till hörna. Härnäst för Inter väntar Lazio hemma på San Siro den 2 maj. Fem omgångar återstår i Serie A.