Tre raka förluster: 1-2, 1-2, 1-2

Svajiga i ligan, utslagna ur FA-cupen och i kväll en ny förlust i ligacupen.

Manchester United föll med 1-2 mot Premier League-jumbon Sunderland.

”You are nothing special, we lose every week”, sjöng Uniteds supportrar ironiska.

Sir Alex Ferguson avslutade sin sejour i Manchester United med att vinna Premier League. Managern David Moyes har dock inte fått igång den regerande mästaren den här säsongen.

United är bara sjua i ligan, har åkt ur FA-cupen och i dag föll klubben borta mot Sunderland i ligacupen.

Självmål av Giggs

På stopptid i första halvlek tog hemmalaget ledningen. Efter en frispark från Sebastian Larsson lyfte Wes Brown in bollen från vänster och Ryan Giggs och Phil Bardsley kastade sig mot bollen.

Enligt BBC var Giggs sist på bollen och 1-0 noterades som självmål. I början av andra halvlek kvitterade Nemanja Vidic.

Serben såg då ut att ha gett United ett bra läge inför returen på Old Trafford den 22 januari.

Men tio minuter senare fick hemmalaget straff efter att Adam Johnson gått omkull i en närkamp med Tom Cleverley. Fabio Borini, inlånad från Liverpool, var kylig och dunkade in 2-1.

– Vi spelar just nu mot både motståndarna och domarna. Jag kanske måste förstå att det är sånt som händer i Manchester United, säger managern David Moyes enligt ESPN.

Sämsta sviten sen 2001

Det här var Uniteds tredje raka nederlag - laget har förlorat mot Tottenham, Swansea och Sunderland.

Senast United förlorade tre raka matcher under en säsong var i maj 2001 och den trista sviten är en kopia av Sveriges misslyckade insats i VM 1990 (1-2, 1-2, 1-2).

– Jag känner att det är på väg att vända. Men självklart, om du ska vara i det här yrket måste du vinna matcher. Supportrarna har nog inte sett något så här dåligt på väldigt länge, säger Moyes.

Bortasupportrarna verkade uppgivna – eller ironiska – när de sjöng sånger under matchen på Stadium of Light.

”You are nothing special, we lose every week”, sjöng Uniteds fans.

Sebastian Larsson spelade 90 minuter för Sunderland.