Sevillas tränare Ramos väntas ta över klubben

Tottenham sparkar tränaren Martin Jol, skriver brittiska The Sun.

Holländaren gjorde sin sista match mot Getafe på torsdagskvällen och kommer att ersättas av Sevillas tränare Juande Ramos.

Får foten Martin Jol rapporteras ha fått sparken från Tottenham.

Tottenham förlorade oväntat den första matchen i Uefa-cupens gruppspel på torsdagskvällen.

Spanska Getafe vann med 2-1 på White Hart Lane.

Men det var inte den förlusten som var droppen.

Fick sparken före avspark

Enligt brittiska The Sun var det klart redan innan matchen att klubben sparkar Martin Jol som tränat Tottenham sedan 2004.

Tottenham har inlett Premier League-säsongen svagt och har bara lyckats skrapa ihop sju poäng på de inledande tio omgångarna.

Ryktet om Jols vara eller icke vara i klubben har pågått under en längre tid. Så sent som i september kunde flera brittiska medier berätta att representanter för London-klubben varit i Spanien och förhandlat med Sevillas tränare Juande Ramos.

Det är också Ramos som nu pekas ut som Jols ersättare av the Sun.

Tottenham tog ledningen mot Laudrups Getafe.

Fansen hyllade Jol

Jermain Defoe gjorde 1-0 efter 19 minuter men Getafe replikerade omgående och Gutierrez kvitterade bara minuterna senare.

Med 20 minuter kvar att spela satte Braulio Getafes segermål.

När nyheten om att Martin Jol ska ha fått sparken spred sig på White Hart Lane reste sig fansen upp och skanderade "Stand up for Martin Jol".

Enligt The Sun var det 1-3 förlusten mot Newcastle i måndags som blev droppen för Tottenhams ledning.

Clive Allen väntas leda laget under söndagens match mot Blackburn i Premier League.