Liverpools tunga skadesmäll

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-07-22

Skrtel befaras befaras bli borta länge

Här kommer ett tråkigt besked för Liverpool.

Försvararen Martin Skrtel tvingades lämna 1–1-matchen mot Thailands landslag i dag – och blir i värsta fall borta en länge tid.

Martin Skrtel.

Liverpool tog annars ledningen redan i den sjätte minuten när Jamie Carraghers långboll nådde fram till Ryan Babel som satte 1–0. Thailand kvitterade dock i 72:a minuten när inhopparen Sutee Suksomkit placerade bollen bakom utrusande målvakten Peter Gulasci.

De 70 000 åskådarna i Bangkok jublade över det oavgjorda resultatet. Men för Liverpool hamnade slutresultatet 1–1 i skymundan.

Alonso ett frågetecken

Slovakiske försvararen Martin Skrtel byttes in i paus, men tvingades lämna planen bara tio minuter senare. Enligt nyhetsbyrån AP handlar det om en allvarlig skada i knäsenan och Skrtel befaras bli borta länge.

Som om inte det vore nog tvingades även Nabil El Zhar med en skada i höger knä efter ett misslyckat försök till bicykleta.

Xabi Alonso, som ryktas vara på väg till Real Madrid, spelade inte, officiellt på grund av en lättare ankelskada.

– Känslan i truppen är att han är en toppspelare och du vill inte bli av med dina bästa spelare, säger Jamie Carragher, som vill ha klarhet i Alonsos framtid fortast möjligt.