Mängder av mål och utvisningar mellan Lazio och Roma

Romderbyt mellan Lazio och Roma hade allt.

Sex mål, tre utvisningar och åtta gula kort – bland annat.

När krutröken lagt sig över Olympiastadion hade Lazio vunnit med 4–2.

Lazio rivstartade och ledde med 2–0 redan efter fyra minuter. Goran Pandev volleysköt in 1–0 och Mauro Zarate prickade in 2–0 med ett kanonskott från distans.

Phillipe Mexes reducerade omgående i efterspelet på en hörna och blåste liv i spänningen.

Resten av matchen blev ett slagfält med mängder av mål och utvisningar.

Händelserikt

Stefan Lichsteiner nickade in 3–1 för Lazio i 58:e minuten och kort efter det brakade helvetet löst.

Först drog Romas mittback Christian Panucci på sig sitt andra gula kort och visades ut efter en tackling på Pandev och bråk med Lichtsteiner.

Och några minuter senare visades Panuccis mittbackskollega Philippe Mexes och Lazios mittfältare Francelino Matuzalem ut efter en intern uppgörelse.

Trots bara åtta utespelare lyckades Roma blåsa liv i spänningen på slutet när Daniele de Rossi nickade in reduceringen med tio minuter kvar.

Men Romas försvar var av förståeliga skäl ihåligt och med fem minuter kvar tilläts Lazios Aleksandar Kolarov vandra från egen planhalva och rulla in 4–2.