Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2009-12-19

Nykomlingen krossades med 6–0

Real Madrid fortsätter jakten på Barcelona.

I kväll krossade laget Real Zaragoza med 6–0.

Nykomlingen Zaragoza föll med 6–1 mot Barcelona tidigare den här säsongen och Real Madrid ville inte vara sämre.

Gonzalo Higuain inledde målfesten på Santiago Bernabeu redan i den tredje minuten.

Rafael van der Vaart fortsatte sedan med att stänka in 2–0 i den 26:e minuten – och peta in 3–0 två minuter senare på ett inlägg från Sergio Ramos.

Higuain lyfte därefter vackert in 4–0 i den 34:e minuten och då var matchen definitivt avgjord.

Skuggar Barcelona

Real Madrid hade lekstuga matchen igenom och fem minuter in på andra halvlek satte Cristiano Ronaldo 5–0 efter att ha skojat friskt med Zaragoza-försvaret. Det var en vacker show av Ronaldo som svarade för sitt sjunde mål för säsongen.

Karim Benzema avslutade föreställningen genom att pricka in 6–0 via stolpen.

Efter 15 omgångar är Barcelona två poäng före tvåan Real Madrid och nio poäng före trean Sevilla.