Massimo Oddos succé

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-10-25

Utfryst – nu bjöd han på två assist

Massimo Oddo hade inte spelat en match med Milan den här säsongen.

På grund skador bland de ordinarie backarna var han med på bänken mot Napoli och blev ouppvärmd inbytt i den 12:e minuten.

Och han gjorde succé.

Oddo, 34, spelade 14 matcher för Milan förra säsongen och var säsongen före det utlånad till Bayern München. Den här säsongen hade han inte spelat en enda minut när han fick ersätta Luca Antonini.

Antonini krockade med Napolis Christian Maggio och fick med nackskydd köras av planen på bår.

Ouppvärmd gick Oddo in i den 12:e minuten. Tio minuter senare låg han bakom Milans ledningsmål.

Snyggt inlägg

Han löpte, tog emot en passning från Robinho, passade tillbaka till Robinho som säkert satte bollen invid stolproten.

Oddo låg också bakom målet som gav Milan segern. Ett snyggt inlägg nådde Zlatan Ibrahimovic som nickade in 2–0.

Matchen slutade till sist 2–1 till Milan och en spelare som lär få höga betyg av de italienska tidningarna är säsongsdebuterande Oddo.