Real räddade på håret

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-14

Säkrade sjätte raka segern med José Mourinho på läktaren

José Mourinho var förpassad till läktaren efter förra matchens utbrott mot domaren.

Real Madrid var på väg att spela 0–0 mot Sporting Gijon men med mindre än tio minuter kvar att spela kunde Gonzalo Higuain rädda sviten och säkra Reals sjätte raka seger.

Sporting Gijons tränare Manuel Preciado rasade mot José Mourinho inför söndagens match och hånade honom ordentligt.

– Han är en skurk och en dålig kollega. Jag gillar inte Mourinho och det tänker jag säga till honom. Vem fan är killen?, sade han angående Mourinhos kritik mot Preciados laguttagning i matchen mot Barcelona.

José Mourinho kunde inte bemöta kritiken på planen eftersom han var förpassad till läktaren efter att ha blivit avstängd i två matcher för att ha sagt ”Fuck you” till domaren i matchen mot Real Murcia i cupen.

Sjätte raka segern

Från läktaren kunde han se sitt Real gå emot en mållös match. Gonzalo Higuain satte en boll i andra halvleken men blåstes av för offside, ett väldigt tveksamt domslut.

Men Higuain fick revansch i den 82:a minuten när han petade in Karim Benzemas nick.

Real Madrid vann med 1–0 och säkrade därmed den sjätte raka segern.