Domsluten som kan bli omdiskuterade

Bayern München drömmer om en final på hemmaplan i Champions League.

Det hoppet kan grusas av två domslut.

Här är situationerna som kan bli omdiskuterade i Tyskland.

Bayern München hade redan fått en straff emot sig i semifinalen mot Real Madrid när hemmalaget dessutom rullade in 2-0. Cristiano Ronaldo var målskytten, för andra gången i matchen, men reprisbilder visar att 27-åringen kan ha varit offside.

”Ligger på fel sida”

– Han är ju i linje men en kroppsdel som du kan, och får, göra mål med ligger på fel sida. Hade han vinkat hade jag inte sagt emot men det är svårt att se, säger experten Ola Andersson i Viasat.

I slutet av halvleken valde domaren Viktor Kassai återigen att inte blåsa i sin pipa. Denna gång sedan Real-försvararen Pepe fått Arjen Robbens frispark på armen i straffområdet.

– Om vi nu ska prata straffar har han armen på samma sätt (som vid Reals straff i första halvlek) utanför sin kropp och den tar där, säger Ola Andersson.