Larsson och Barcelona fick nöja sig med oavgjort borta mot Atletico

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2004-09-20

Samuel Etoó ut, Henrik Larsson in.

Men det räckte inte för Barcelona. Larsson och kompani fick nöja sig med 1-1 i gårdagens stormöte borta mot Atletico Madrid.

Giovanni van Bronckhorst gav Barcelona en tidig ledning, innan Fernando Torres kvitterade tidigt i andra halvlek.

- Det är inte lätt att spela oavgjort mot ett stort lag som Barcelona, men förutom tio minuter tycker jag att vi gör en jämn match med dom, sa Cesar Ferrando, tränare i Atletico.

Larsson började matchen på bänken.

Men redan efter första halvlek valde tränaren Frank Rijkaard att byta in honom i stället för Etoó.

I 52:a minuten hade Larsson en nick som såg ut att vara på väg in, men Ronaldinho styrde bollen ytterligare en gång och den gick utanför.

Med en kvart kvar föll Larsson när han var på väg in i straffområdet.

Domare Arturo Dauden Ibanez, samme man som dömde bort Sveriges VM-kvalmål mot Kroatien, blåste ingen straff.

I Spanien förvånades man över att Rijkaard för andra matchen i rad valde att plocka ut superstjärnan Ronaldinho.

På torsdag kväll väntar nästa match i ligan, hemma mot Zaragoza.