Uppdaterad 2014-10-24 | Publicerad 2014-10-23

Bråk på läktaren

Det var bråkigt bland fansen på Stadion Pasienky i Bratislava i kväll.

Domaren Martin Strömbergsson tvingades bryta matchen tillfälligt.

När Europa League-fajten återupptogs vann Sparta Prag med 3-0 mot Slovan Bratislava.

I kväll var det dags för första mötet mellan Slovan Bratislava, Slovakien, och Sparta Prag, Tjeckien, sedan Tjeckoslovakien splittrades 1993. Efter 41 minuter tvingades domaren Martin Strömbergsson bryta matchen.

Några supportrar från Sparta Prag klättrade över stängslet för att gå till attack mot hemmalagets supportrar. Då utbröt kaos mellan de båda lagens fans på läktaren.

Paus i 40 minuter

Strömbergsson bröt matchen och spelarna försvann in i omklädningsrummet. Efter drygt 40 minuter valde man att återuppta matchen, och spelarna sprang in på planen igen.

I den andra halvleken var Sparta Prag det bättre laget och vann till slut matchen med 3-0.