Julio Cruz och Zlatan Ibrahimovic deppar efter att Inter slagits ut i Champions League.

Inter och Zlatan Ibrahimovic är utslagna ur Champions League – igen.

Liverpool vann på San Siro med 1-0.

Utslagna i åttodelsfinal ifjol.

Den här säsongen blev inte mycket bättre för Zlatan Ibrahimovic och hans Inter.

Champions League-äventyret är över efter 0-1 hemma mot Liverpool på San Siro (sammanlagt 3-0 till engelsmännen).

Stekhete spanjoren Fernando Torres avgjorde åttondelsfinalen kvarten in i andra halvlek.

Torres tog emot bollen läckert strax utanför Inters straffområde, lät bollen studsa en gång och vände sedan om och dundrade in 1-0 på volley.

Målet var Torres åttonde på de fyra senaste matcherna.

Hysteriskt.

Inter hade flera möjligheter att skapa riktig nerv i matchen redan i första halvlek. Efter en halvtimme frispelade Zlatan anfallskollegan Cruz med en lysande genomskärare men Cruz brände läget.

Fräste ut sin besvikelse

I mitten stormade en helt ren Stankovic fram men fick inte bollen. Både Zlatan och Stankovic visade tydligt sitt missnöje över Cruz val att avsluta.

I andra halvlek, sex minuter före Torres tunga 1-0, fick Zlatan sitt bästa läge – fri, i högerläge i straffområdet.

Avslutet gick tätt utanför Reinas högerstolpe och Zlatan fräste ut sin besvikelse.

Det kan man förstå.

Inför säsongen pratade svensken om att Champions League var ett av säsongens stora mål men faktum är att Ibrahimovic aldrig riktigt lyckats med sina lag i Champions League.

Precis som i år åkte Inter ut i åttondelsfinal ifjol – då mot Valencia.