Uppdaterad 2013-10-31 | Publicerad 2013-10-30

Kaka skruvade upp en boll i krysset, men Milan tappade poäng på nytt.

Nu är avståndet till serieledande Roma femton poäng – trots en match mer spelad.

Milan har inlett ligan svagt.

I går blev det 1-1 mot Lazio hemma på San Siro, vilket var en ny missräkning med tanke på att hemvändaren Kaka dundrade in 1-0 en bit in i andra halvlek.

Men Lazios försvarare Michael Ciani kvitterade när det återstod knapp 20 minuter – ett mål som fastställde slutresultatet.

För topplagen Napoli och Juventus gick det bättre.

Roma toppar

Napoli, som ligger tvåa efter suveräna Roma, vann den tuffa bortamatchen mot Fiorentina med 2-1 sedan José Callejon och Dries Mertens gjort målen.

För Juventus blev det en enkel seger mot Catania på hemmaplan.

Slutresultatet skrevs till 4-0 efter mål av i tur och ordning Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Carlos Tevez och Leonardo Bonucci.

Både Napoli och Juventus har 25 poäng på tio matcher.

Roma toppar på 27, och kan dessutom öka försprånget i kväll efter hemmamatchen mot Chievo.