Kaosscener i El Clásico

Publicerad 2013-03-02

Barcelona skrek efter straff i slutminuterna – men domaren friade.

Real Madrid kunde därmed vinna El Clásico med 2-1.

Efteråt utbröt kaosscener när Victor Valdes var rasande och blev utvisad efter ha attackerat domaren.

”Du har gjort bort dig, att du inte skäms”, ska Valdes ha skrikit enligt Marca.

Med tio minuter kvar på ordinarie tid nickade Sergio Ramos in 2-1 till Real Madrid i El Clásico. Barcelona jagade sedan kvittering och på stopptid fick Adriano bollen i straffområdet och utmanade Sergio Ramos.

Adriano gick omkull i straffområdet och bortalaget ville ha straff på Santiago Bernabeu. Men domaren Miguel Perez friade.

– 100 procent kontakt, 100 procent straff, säger experten Hasse Backe i C Mores studio.

”Att du inte skäms”

Sergio Ramos:

– Jag vet inte om det var någon kontakt. Jag måste se situationen för att ge en kommentar, säger han enligt goal.com.

Barcelonas målvakt Victor Valdes var rasande och började skrika på domaren efter slutsignalen. Valdes blev först varnad, men sedan fick domaren nog av den arge målvakten och gav honom rött kort.

Andra spelare fick ta bort Valdes för att få honom att lugna ned sig.

”Du har gjort bort dig, att du inte skäms”, ska Valdes ha skrikit mot domaren enligt spanska Marca.

50 mål den här säsongen

Real Madrid fick en smakstart när Karim Benzema sköt in 1-0 efter bara några minuter. I den 18:e minuten kvitterade Lionel Messi när han lurade bort Sergio Ramos och sköt in 1-1.

Det är 16:e matchen i rad som Messi gör mål och argentinaren har nu stått för 50 fullträffar den här säsongen.

Det är Barcelonas andra förlust mot Real Madrid på några dagar. I tisdags föll ”Barça” mot Real Madrid med 1-3 och dagen efter sågades laget rejält.