Filippo Inzaghi och Ricardo Kaká.

Så heter derbyhjältarna i Milan.

Ett skakat Inter jagas nu av Roma – som bara har tre poäng upp till serieledaren.

– Personligen har jag alltid trott av vi skulle vinna scudetton mot Siena, jag tror vi tar den nästa söndag, säger Inters tränare Roberto Mancini enligt Gazzetta dello Sport.

Efter en mållös första halvlek slog gjorde Milan två mål inom loppet av fem minuter i andra halvlek: först med Filippo Inzaghi, sen med Ricardo Kaká.

Inter reducerade sedan med Julio Cruz på frispark.

Men trots att laget kämpade för att göra fler mål fick Zlatan Ibrahimovic – som såg matchen från läktaren – se sitt lag gå poänglöst ur derbyt.

Roma i bakhasorna

Samtidigt vann Roma mot Sampdoria med 3-0, efter mål av Christian Panucci, David Pizarro och Cicinho.

Därmed är det bara tre poäng upp till serieledande Inter när två matcher återstår i ligan.

Inter möter Siena hemma och Parma borta i de två sista matcherna, medan Roma spelar mot Atalanta hemma och Catania borta.

– Det har ju känts länge som om Inter vunnit guldet, men det här kommer att bli dramatiskt och jag tror faktiskt inte serien behöver vara avgjord efter nästa helg heller. Inter och Romas motståndare är likvärdiga, säger förre Milanspelaren Jesper Blomqvist från läktaren på San Siro till TT.