Whassa skallar gav Peking tre poäng

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-08-15

Två nickmål avgjorde när Norrköping slog Trelleborg på Idrottsparken i kväll.

Anders Whass och Dago Funes hette hjältarna.

Det var tight och tufft när Trelleborg kom på besök till Norrköping. Gästerna öppnade bäst och styrde spelet i inledningen på den första halvleken. Båda lagen hade fina chanser att ta ledningen – men det saknades skärpa i avsluten och bollen ville inte in åt något håll. Norrköping spelade allt bättre och efter 42 minuter kom, helt rättvist, ledningsmålet. Norrköpingssonen Anders Whass nickade snyggt in ledningsmålet efter en fint slagen hörna, hans andra den här säsongen.

Andra halvlek blev fortsatt fysiskt tuff - på gränsen till grinig. En del efterslängar och en hel del knuff. Trelleborg slet och stred i takt med att minuterna rann iväg, men man hade svårt med avsluten mot ett välförsvarande Norrköping. I stället blev det hemmalaget som utökade. På övertid nickade Dago Funes in slutresultatet 2-0.