Matchen var på väg mot kryss.

Då slog han till – Juventus succéserb Milos Krasic.

I matchens sista minut avgjorde han kampen om andraplatsen i Serie A mot Lazio.

Andraplatsen bakom Milan stod på spel när Lazio gästade Juventus i Serie A:s kvällsmatch.

Det såg ut som att Lazio skulle få behålla den – men då slog Milos Krasic till. En långboll nådde Krasic som tog sig runt sin back på högerkanten och fräckt la in bollen vid första stolpen. Skottet styrdes via Laziomålvakten Nando Musleras hand och in i mål.

Fyra mål

Detta var i matchens 94:e minut och innebar att Juventus vann matchen med 2–1.

Krasic värvades in till Juventus från CSKA Moskva i somras och han har snabbt blivit en nyckelspelare i Turinklubben. Bland annat har han svarat för fyra mål och fem assists på elva matcher.

Ny serietvåa

Giorgio Chiellini knoppade in 1–0 redan i matchens andra minut efter en hörna från Alberto Aquilani. Bara tolv minuter senare kvitterade Lazio – också det efter hörna – när Mauro Zarate la in bollen från nära håll.

Sedan dröjde det alltså till matchens sista minut innan nästa mål kom.

Juventus är nu ny serietvåa med 30 poäng, lika många som Napoli och Lazio men med bättre målskillnad. Fenomenala Milan leder serien på 36 poäng.