Zlatan Ibrahimovic spelade hela matchen men blev mållös.

Paris Saint-Germain har varit överlägsna hela säsongen. Det tog fram till den 28 februari den här säsongen innan laget förlorade en ligamatch. Det nederlaget kom på bortaplan mot Lyon.

I förra omgången – när PSG körde över Troyes med 9–0 – säkrade man ligatiteln.

Två mål på några minuter

Efter målkavalkaden senast blev PSG nollat i dag. Säsongens första hemmaförlust kom mot ligatvåan Monaco.

Avgörandet kom efter en dryg timme.

I den 65:e minuten tryckte Vagner Love in 1–0 till Monaco. Bara minuter senare fick bortalaget straff.

Fabinho var otroligt kylig från straffpunkten. Han chippade retfullt enkelt in 2–0.

Zlatan spelade 90 minuter

Monaco är på andra plats i Ligue 1 med 55 poäng, fem före trean Nice.

Zlatan Ibrahimovic spelade från start och skapade en del chanser. Han fick ett kanonläge sent i matchen efter en hörna, men sköt över ribban.

Nu ska 34-åringen ansluta till landslaget för träningsmatcher mot Turkiet och Tjeckien.