Trots det tappade Arsenal poäng mot bottenlaget.

Wolverhamton fick med sig 1-1 efter målvakten Wayne Hennessey superräddningar.

– Det är väldigt frustrerande, säger Arsene Wenger.

Robin van Persie jagar Alan Shearers målrekord i Premier League.

Holländaren har gjort 34 mål på lika många matcher under 2011 och är bara två mål från Shearers rekord.

Men mot Wolverhamton gick van Persie mållös – trots flera jättelägen.

Wolves målvakt Wayne Hennessey storspelade och stod för flera superräddningar.

– Det är väldigt frustrerande. Man spelar inte många oavgjorda matcher som den här på en säsong, men ibland kan det hända, säger managern Arsene Wenger.

Milijas fick rött

Gervinho gav Arsenal ledningen i den åttonde minuten efter att han dragit målvakten och satt 1-0 i öppet mål.

Men bortalaget kvitterade genom Steven Fletcher innan den första halvleken var slut.

Efter paus öste Arsenal på framåt. Men Hennessey var rena väggen.

– Wayne Hennessey var fantastisk, säger Wolvestränaren Mick McCarthy.

I den 75:e minuten åkte Nenad Milijas på ett rött kort. Trots en man mer kunde Arsenal inte avgöra matchen och tappade två viktiga poäng.

Nu har van Persie bara en match på sig att slå Shearers målrekord. Men då krävs ett hattrick mot Queens Park Rangers på nyårsafton.