Zlatan mållös när Juventus vann

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-02-26

Svensken spelade hela matchen mot Lecce

Stockholm (TT)

Zlatan Ibrahimovic kämpade, sköt, passade och sprang i Juventus segermatch mot Lecce på söndagen. Men några mål blev det inte för svensken denna gång.

Däremot en säker 3–1-seger för Juventus på motorvägen mot ligatiteln. Avståndet ner till Milan är stabila tio poäng.

Det var Lecce som började bäst i matchen och efter tio minuter nickade Gennero Del Vecchio in ledningsmålet för syditalienarna. Juventus kvittering kom dock minuterna senare genom Emerson. Zlatan hade en bra chans att ge Juve ledningen, men skottet gick precis utanför. I stället nickade Robert Covac in ledningsmålet för Turinlaget.

Milan vann med 2-0

I den andra halvleken drog Lecces Alfonso Camorani på sig sitt andra gula kort och fick lämna planen. Juventus med Zlatan i spetsen pressade för ytterligare mål. Men svenskens skott gick över mål, och inte heller Alessandro Del Piero fick det att stämma riktigt. Det dröjde till slutminuterna och en straff för att säkerställa slutresultatet 3–1. Alessandro Del Piero slog in straffen.

Milan vann sin bortamatch mot Palermo med 2–0 efter mål av Filippo Inzaghi och Andrej Sjevtjenko (straff). Inter hemmaslog Udinese med 3–1.