Vinst – då sågade Mourinho publiken: ”Vi förtjänar bättre”

José Mourinho på en sågning – ­av hemmapubliken, Balotelli och ­Quaresma.

José Mourinho.

Inter hämtade sig efter Champions Leagueförlusten mot ­Panathinaikos.

Efter 16 minuters spel gav Ivan Cordoba Inter ledningen hemma mot Napoli.

Men det var 2–0 knappt tio minuter senare som var matchens höjdpunkt. Och Zlatan Ibrahimovic var inte ens ­inblandad.

Till höger i straffområdet klackade Julio Cruz bollen bakåt. Douglas Maicon sköt och framför mål klackade Sulley Muntari vackert in bollen. Napoli kom inte närmare än en reducering, ­Ezequiel Lavezzi (36:e minuten), som frispelades med ännu en klack.

Zlatan nära att näta

Zlatan Ibrahimovics var nära ett 3–1-mål i slutet av matchen, men svenskens frispark smet tätt utanför stolpen.

Trots segern bjöd Intertränaren José Mourinho­ på ett par sågningar efteråt.

– Spelarna förtjänar bättre. Fansen måste hjälpa dem mer. Stödet från den tolfte spelaren ­saknades, sa Mourinho.

Portugisen motiverade också varför han ställt superlöftet Mario Balotelli och nyförvärvet ­Ricardo Quaresma utanför laget.

– Om en spelare tränar på 25 procent av sin förmåga är det inte tillräckligt för mig. Jag gömmer mig inte bakom mina beslut. Inte ens i fallet med Quaresma, som jag tog hit till Inter.

Tack vare segern, och att Milan förlorade, 1–3, mot Palermo, leder Inter serie A sex poäng före Juventus och Milan.