Marseille ledde med 1–0 hemma på Stade Vélodrome.

Men nykomlingen Monaco vände till 2–1 och tog över serieledningen i Ligue 1.

Hjälte: Succéinhopparen Emmanuel Riviere.

– Jag avslutade arbetet, säger han till nyhetsbyrån AP.

Zlatan Ibrahimovics PSG var spelledigt under söndagskvällen och kunde spana in när toppkonkurrenterna möttes.

Lucas Mendes nickade in ledningsmålet för Marseille strax före paus, men strax efter paus höll sig måltjuven Radamel Falcao framme och petade in kvitteringen.

”Är hundraprocentig”

I 72:e minuten hoppade Emmanuel Riviere in i stället för Falcao och bara åtta minuter senare rann han igenom och placerade in avgörandet, hans femte mål på fyra för säsongen.

– Min snabbhet är min främsta kvalitet och jag är hundraprocentig den här säsongen, säger han.

– Det är mitt självförtroende och arbetet jag lägger ned som är förklaringen till min framgång.

I övrigt i Ligue 1 under söndagen vann Saint-Etien med 2–1 hemma mot Bordeaux och gick upp på tredjeplats, en poäng före PSG. Nice spelade 2–2 hemma mot Montpellier.