Eto'o nätade i Serie A-debuten

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-08-23

Men Inter fick bara kryss mot nykomlingen Bari

Samuel Eto'o nätade i sin Serie A-debut.

Men Inter lyckades inte hålla sin ledning och fick bara 1–1 mot nykomlingen Bari.

Inter dominerade i den första halvleken men fick inte hål på Bari och duktige målvakten Jean-François Gillet.

Men den andra var bara tio minuter gammal när de italienska mästarna fick ett gyllene läge att ta ledningen. Bari-backen Leandro Bonucci till synes fick kontakt med nye Inter-strikern Diego Milito s straffområdet och domaren Carmine Russo pekade på punkten, ett tveksamt domslut.

Zlatan Ibrahimovic ersättare Samuel Eto'o gjorde inget misstag när han klev fram. Kameruniern, som är den som ska leverera för Inter i år, fick näta på San Siro redan i sin Serie A-debut.

Tio minuter senare hade samme Eto'o ett gyllene läge att punktera matchen. Milito var stark i straffområdet och släppte bollen till sin helt friställde anfallspartner, som helt osannolikt la bollen strax utanför stolpen.

I stället bjöd Bari på en överraskning med dryga kvarten kvar. Vitryske anfallsesset Vitali Kutuzov blev frispelad och fumlade bollen bakom Julio Cesár i Inter-målet. Inter-presidenten Massimo Moratti såg chockad ut när kameran zoomade in på hedersläktaren.

Inter pressade på för ett segermål i slutskedet, utan att skapa några egentliga farligheter. I stället höll Bari-anfallaren Rivar på att ge nykomlingen ett segermål på stopptid, men skottet gick tätt över. Klart är att mästarna åkte på en rejäl käftsmäll i och med poängförlusten mot nykomlingen. Laget har spelat två tävlingsmatcher i höst. Ännu ingen seger. Hittills pekar allt på att livet i Milano blir något mindre glamouröst utan Zlatan Ibrahimovic.