Dagens namn: Lennart, Leonard

Ny missräkning för Liverpool

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-09-25

Bara kryss mot Sunderland - trots gratismål

Liverpools kräftgång fortsätter. Trots att man fick ett mål till skänks lyckades Roy Hogdsons gäng bara få med sig en poäng från hemmamötet mot Sunderland.

Det började bra för Liverpool idag. Redan efter sex minuter gjorde Dirk Kuyt 1-0 med ett minst sagt märkligt mål (som du läser om på länken här nedanför).

Dubbla mål av Darren Bent

Men Sunderland - och framförallt Darren Bent - slog tillbaka. Måltjuven utjämnade först på straff och nickade sedan in ledningsmålet i den 48:e minuten. En dryg kvart senare kvitterade Liverpool-kaptenen Steven Gerrard med en behärskad nick.

Hemmalaget gick sedan för ett ledningsmål men lyckades inte få bollen i mål. Närmast kom Daniel Agger på övertid, men dansken missade hann inte få ordning på sitt avslut bara någon meter från mållinjen.

Liverpool har inlett säsongen uselt och ligger på 15:e plats trots att man spelat en match mer än vissa av konkurrenterna.