Ronaldinho stänkte in en mästerlig frispark.

Självmål, rött kort och straffspark emot sig.

Brasilien fick en mardsrömsstart mot Mexiko – men vände och vann med 2–1.

Det brasilianska landslaget har en turbulent tid bakom sig.

Fiaskot i VM förra året följdes i sommar upp med kvartsfinalsorti mot Paraguay i Copa America.

Nattens träningsmatch mot Mexiko började lika illa och brassarna såg ut att gå mot en ny plump i protokollet.

Självmål och utvisning

I den tionde minuten styrde David Luiz in 0–1 och i slutet av första halvlek rev Dani Alves ner Javier Hernandez och fick syna det röda kortet.

Som om inte det vore nog pekade domaren på straffpunkten i samma situation – men då klev målvakten Jefferson fram och räddade Andres Guardados skott.

Och det blev vändningen för Brasilien.

Vände och vann

I den andra halvleken spelade ”A Seleção” upp sig och till slut kom också utdelningen – gånger två.

Med tio minuter kvar av ordinarie tid följde Ronaldinho Kim Källströms exempel och knorrade som i fornstora dagar in en mästerlig frispark i högerkrysset. Och fyra minuter senare fastställde vänsterbacken Marcelo slutresulatet till 2–1 efter en finfin raid in i straffområdet.

Brasilien ingår inte i det sydamerikanska VM-kvalet, eftersom det är just Brasilien som står värd för mästerskapet 2014.