Branislav Ivanovics två första mål för klubben kunde inte kommit lägligare.

Reservens nickar avgjorde när Chelsea chockade Liverpool på bortaplan.

– Han har en härlig timing, säger målvakten Petr Cech.

Ivanovic.

Champions League-kvarten började perfekt – för Liverpool. Efter fem minuter klackade Dirk Kuyt elegant fram Alvaro Arbeloa som slog ett inlägg till Fernando Torres. Med en säker bredsida satte spanjoren bollen bakom Petr Cech i Chelseamålet.

Men därefter var det roliga slut för hemmalaget.

Chelsea tog över och efter bland annat två kanonlägen för Didier Drogba kom utdelningen. Högerbacken Branislav Ivanovic, som ersatte ordinarie Jose Bosingwa, visade vilja och nickade in 1–1 på en hörna strax före paus.

”Allt är möjligt”

Men den 25-årige serben var inte nöjd med bara kvitteringen, som var hans första mål någonsin i Chelsea. I den 62:a minuten nådde Ivanovic åter högst på en hörna och nickade distinkt in ledningsmålet.

– Han har en härlig timing. Jag är lycklig för hans skull, säger målvakten Petr Cech till Visasat.

Chelsea utökade sedan ledningen av bara farten. Didier Drogba vräkte sig fram och stötte in bollen till 1–3 på Florent Maloudas precisa inlägg. Och ridå ner för Liverpool. Eller?

– Allt är möjligt i fotboll. Men det är klart vi har ett övertag, säger Cech.