England var illa ute mot Japan i dagens träningslandskamp.

Frank Lampard brände en straff och England missade massvis med farliga chanser.

Tackvare två självmål från japanerna kunde de ändå vinna matchen.

– Resultatet var inte bra. Nu har jag lärt mig att vissa spelare inte kan spela på det här sättet, säger förbundskapten Fabio Capello.

I början på veckan vann England mot Mexiko med 3–1. I dag ställdes de mot Japan.

Darren Bent och Tom Huddlestone hade fått en sista chans att bevisa att de platsar i Englands slutgiltiga VM-trupp och de tre Chelsea-stjärnorna Ashley Cole, Frank Lampard och John Terry var tillbaka efter att vilat från landskampen mot Mexiko.

James från start

I målet stod David James, som inte stått för England sedan april 2009. I förra matchen fick de andra två målvakterna Joe Hart och Robert Green stå. Kampen om vem som blir förstemålvakt fortsätter.

James aktier sjönk (Joe Hart blev inbytt i andra halvlek och imponerade), likväl som hela Englands aktier, efter den första halvleken mot Japan, som också laddar för VM.

Ingen av Englands stjärnor visade framfötterna medan Japan spelade disciplinerat.

Ett slappt engelsk försvar öppnade för japansk 1–0-ledning efter bara sju minuter då mittbacken Tulio Tanake nickade in bollen.

Dubbla självmål

Halvleken fortsatte med oinspirerat spel från England som fick gå till halvtidvila med ettmålsunderläge.

Och den andra halvleken började inte bra.

Tio minuter in på halvleken brände Frank Lampard en straff, precis som han gjorde i FA-cupen för två veckor sedan.

Men han kommer att fortsätta att lägga straffarna, om förbundskaptenen vill det.

– Det är upp till tränaren men jag vill alltid ta straffar. Men det var inte en bra straff i dag, och det är en besvikelse eftersom jag har tränat massor den här veckan, säger han enligt The Sun.

I den 72:a minuten gick japanske målskytten Tanake från matchhjälte till hackkyckling då han styrde in Joe Coles boll bakom egna målvakten.

Och tio minuter senare kom nästa självmål från Japan, lagets andre mittback Yuji Nakazawa var sist på Ashley Coles inlägg.

Kort tid kvar

England hade några vassa chanser, men var väldigt oeffektivt, men vann gjorde de ändå med 2–1 tackvare de japanska mittbackarna.

Om två dagar ska de slutgiltiga trupperna vara klar och om tolv dagar drar VM igång.

Capello har en del att tänka på de kommande dygnen.

Likväl som Japans förbundskapten Takeshi Okada.