lagkamrater i Wembley Cup

Bojan Krkic och Yaya Touré.

Här har du mycket att bidra med, Zlatan.

Barcelona tog visserligen ledningen mot Tottenham genom mål av Bojan Krkic.

Men mästarklubben tappade spelet, släppte in ett mål och fick nöja sig med oavgjort.

Barcelona mönstrade inte sitt bästa lag mot Tottenham i träningsturneringen Wembley Cup. Henry, Messi, Xavi, Puyol och många andra avstod.

Men allra mest saknades nog Zlatan Ibrahimovic.

För visserligen rullade de spanska mästarna upp Tottenham stundtals, men de hade ingen tyngd i anfallen. Det krävdes en soloräd från Yaya Touré, lite försvarsfummel och en bredsida från Bojan Krkic för att göra 1–0.

Celtic leder nu

Därefter var Barcelona visserligen bättre, men Tottenham var inte ofarligt och skapade ett visst tryck i andra halvlek då spanjorerna mönstrade rena juniorlaget.

När bara ett par minuter återstod lyfte Benoit Assou-Ekotto in bollen i Barcelonas straffområde. Därinne dök 19-årige Jake Livermore fram och forcerade in bollen med pannan.

1–1 stod sig matchen ut. Turneringen leds därmed av Celtic som utklassade El Ahly med 5–0.