Zlatan Ibrahimovic tillbaka – och hyllad

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-08-08

Spelade 17 minuter mot Sevilla

Inbytt Zlatan fick spela 17 minuter mot Sevilla. Matchen var hans första sedan förlusten mot Ryssland med Sverige i EM 18 juni.

Är Zlatans skadebesvär äntligen över nu?

Kanske.

Ibrahimovic spelade 17 minuter i träningsmatchen mot Sevilla och var nära att avgöra.

Vår svenske Inter-anfallare drogs med knäproblem under större delen av fjolårssäsongen och kunde inte heller gå för fullt under EM-turneringen i somras.

Nu verkar dock Zlatans knäproblem vara på väg att släppa.

I veckan gjorde han sin första riktiga träning med Inter sedan samlingen tidigare i somras och på fredagskvällen spelade han sin första match sedan förlusten mot Ryssland i EM 18 juni.

Zlatan hoppade in, och hyllades av sina gamla fans (turneringen spelas på Ajax hemmaarena Amsterdam Arena) med 17 minuter kvar.

Zlatan spelade tillsammans med Adriano på topp och fick en bra chans att avgöra matchen med tio minuter kvar men Sevilla-målvakten Varas räddade.

Matchen slutade 0-0 och kanske, kanske kan Zlatan spela en hel halvlek mot sitt gamla lag Ajax på lördagen.

Det hoppas i alla fall tränare Mourinho på.