Fabiano grundlade segern med två mål

Luis Fabiano gjorde två av Sevillas mål.

Dramatiken uteblev i hatmötet.

Sevilla vann enkelt derbyt mot Real Betis med 3–0.

Sevilla tog kommandot från start och Frederic Kanouté hann bränna ett friläge innan Luis Fabiano gav Sevilla ledningen efter 26 minuters spel.

Fabiano nådde först på Diego Capels inlägg från vänsterkanten och skarvade bollen i mål. Real Betis-lägret reagerade och ansåg att Fabiano träffat bollen med armen, men domaren tyckte annorlunda och godkände målet.

Tre minuter före paus var det dags igen för Fabiano – och den här gången var det inget snack. Fabiano mötte Dani Alves känsliga inlägg med skallen och knoppade in bollen otagbart för Betis målvakt Ricardo.

Efter paus fortsatte Sevilla att trycka på och i 63:e minuten dunkade Dani Alves in 3–0 på en frispark. Bollen styrdes via en Betisförsvarare och ställde Ricardo fullständigt.