Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-07-11

Besviken Hellström slängde kepsen i gräset

besviken Erland Hellström tar plats på Hammarby-bänken och får behandling.

Problemen verkar aldrig sluta för Erland Hellström.

Petad hela våren och mot Kalmar var han tvungen att utgå skadad redan efter 19 minuter.

Ersättaren Benny Lekström kom in - och gjorde en tavla när Hammarby återigen förlorade mot Kalmar.

Efter att Richard Kingson lämnade Bajen har det mesta gått snett. Två raka förluster, mot Helsingborg senast och mot Kalmar i kväll. Mot Helsingborg släppte Erland Hellström in allt - verkligen allt. Fyra Helsingborgsskott på mål- fyra insläppta. Hellström får ta på sig ett par av målen då.

I den 52 minuten tog Kalmar ledningen på Fredriksskans. Återigen var det tveksamheter i Hammarby-försvaret. José Monteiro, Gunnar Thor Gunnarsson och Benny Lekström kunde inte bestämma sig om vem som skulle ta bollen. Lekström tvekade och Patrik Ingelsten kunde peta in ledningsmålet.

I andra halvlek gjorde Kalmar även 2-0. Vid det målet kan inte Lekström lastas, däremot Louay Chanko som tappade bollen till Viktor Elm som snyggt placerade in matchens sista mål.

Bristning i låret

Erland Hellström var mycket besviken. Han slängde sin keps i gräset när han var tvungen att utgå bristning i låret tidigt i matchen.

– Han fick en rejäl lårkaka mot Cork. Nu small det till igen. Det är sånt som lätt händer när man har en skada i muskeln, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson till PPV.

Erland Hellström har haft en tung vår i Hammarby. Bajen blixtvärvade Richard Kingson när Erland var skadad på försäsongen. Kingson gjorde succé och Erland har suttit på bänken hela våren.

Mot Helsingborg senast gjorde han comeback. Resultatet: fyra skott på mål och Erland släppte in allihop.

Mot Kalmar hann i alla fall Erland rädda ett par skott innan han ersattes av Benny Lekström.