Haaland sänkte West Ham med nytt hattrick

Publicerad 2024-08-31 20.26

Förra veckan gjorde han hattrick.

Under lördagen var det dags igen (!) för Erling Haaland, 24 mot West Ham.

– Det finns inte en enda försvarare som kan stoppa honom. Inte ens med en pistol, säger tränaren Pep Guardiola efter matchen.

Den norska superstjärnan kan inte sluta att göra mål.

Förra veckan gjorde han tre mot nykomlingarna Ipswich Town på hemmaplan.

Många förväntade sig en tuffare uppgift när Manchester City mötte West Ham på London Stadium under lördagskvällen.

Norrmannens show fortsätter

Så blev det inte, utan 24-åringen bara fortsatte när han redan efter tio minuter fick ett friläge.

Norrmannen rullade in bollen bredvid West Ham-målvakten och i den 30:e minuten var det dags igen.

Den här gången med ett kraftfullt skott upp i nättaket.

Han såg länge ut att ”bara” göra två mål i matchen, men i den 83:e minuten rann han igenom för trean.

Hattricket innebär att han nu gjort otroliga 70 mål på 69 matcher i Premier League. Redan 24-åringens elfte (!) hattrick i Manchester City-tröjan.

– Jag har inga ord längre, säger Viaplays expert Bojan Djordjic om norrmannen.

Manchester City vann matchen med 3–1 och går i och med Arsenals poängtapp mot Brighton upp i serieledning.