Stod för en fantastisk vändning mot Atlético Madrid

Markus Rosenberg och Kennedy Bakircioglü stormtrivs verkligen på arenan El Sardinero.

I förra hemmatchen sänkte svenskduon Mallorca.

I kväll vände svenskarna 0-1 till 2-1 mot Atlético Madrid.

Markus Rosenberg och Kennedy Bakircioglü fortsätter att göra succé i Racing Santander. Efter elva minuter åkte hemmalaget på ett baklängesmål när Mario Suarez hittade rätt bakom målvakten Tono.

Men sedan klev svenskduon in och ordnade en vändning till 2-1 och tre viktiga poäng för Racing Santander.

Frisparksmål igen

Vid förra hemmamatchen gjorde svenskarna varsitt mål när Racing vann med 2-0 mot Mallorca. Då gjorde Kennedy ett frisparksmål.

I dag kom en repris från nästan samma ställe, till höger om motståndarens straffområde.

Han hade dock lite flyt när han gjorde sitt femte ligamål. Bollen tog på muren och gick i en bollbana som ställde målvakten David De Gea.

Nionde ligamålet

Tio minuter senare var det dags för Markus Rosenberg att sätta det avgörande 2-1-målet. Han löpte på djupet och höll borta försvararen Alvaro Dominguez.

Sedan avslutade Rosenberg med ett vänsterskott som De Gea var chanslös på. Det var hans nionde ligamål den här säsongen.

Segern betyder att Racing har 46 poäng i ligan och ligger på nionde plats. De två svenska målen innebär i stort sett att laget säkrade ett nytt kontrakt till nästa säsong.