Skadad målvakt och förlust mot nykomlingen

Ska de undvika att hamna där nere är vinster på hemmaplan mot lag som nykomlingen IFK Norrköping viktiga.

Noring skadad

En sådan match var det i dag, då de mötte just Norrköping, hemma på Vångavallen.

Men mathen gick inte som de hoppades. Inte alls.

Inte nog nog med att laget fick målvakten Viktor Noring skadad (utgick efter 19 minuter och fick låret lindat).

Laget förlorade även matchen med 1–2, och är därmed fortsatt utan poäng efter tre spelade matcher.

– Nu är det bara att köra ner huvudet för allihopa. Vi måste kriga till oss poäng. En sån här match ska vi vinna egentligen, säger Marcus Poden till Canal Plus.

Sent segermål

Det var inte långt ifrån att Trelleborg fick med sig i alla fall en poäng i matchen. Efter en galen minut i början av den andra halvleken, då lagen gjorde var sitt mål på bara 64 sekunder, såg matchen ut att sluta 1–1.

Men i den 84:e minuten Marcus Falk-Olander sätta en retur på ett hårt skott från pigge Astrit Ajdarevic och därmed ge Norrköping ledningen med 2–1.

– Jag kommer lite bakifrån och börjar min löpning när jag ser Astrit skjuta. Sen är det ren tur att den kommer där jag står, då var det bara att trycka in den, säger Falk-Olander.

2–1-målet blev matchens sista. Den jämna matchen, där båda lagen hade sina perioder med spelövertag, slutade därmed med seger för Norrköping.