Tog storsegrar.

Tottenham och Manchester United spelade i går oavgjort i sina matcher.

På onsdagskvällen bjöd de andra två engelska lagen i Champions League på storsegrar.

Arsenal slog Sporting Braga med 6–0 och Chelsea vann med 4–1 över MSK Zilina.

Det var Cesc Fabregas som satte igång målgörandet för Arsenal när de blev tilldömda en straff tidigt i matchen.

Därefter rullade det på.

Andrej Arsjavin satte 2–0 efter drygt en halvtimmes spel efter att Fabregas dribblat fram bollen till ryssen.

Marouane Chamakh gjorde 3–0 på ett skott i bortre hörnet fyra minuter senare.

I 53:e minuten var det dags för Fabregas igen som nickade in Arsjavins crossboll. 5–0 och 6–0 satte sedan Carlos Vela och storsegern var ett faktum.

***

Chelsea mötte MSK Zilina och med en bra start i ligan fortsatte laget att prestera även i Champions League.

Michael Essien satte ledningsmålet efter 13 minuter och en kvart senare stod det 3–0 efter två mål av Nicolas Anelka.

– Vi spelade väldigt bra framåt. Vi skapade många möjligheter, konstaterar tränare Carlo Ancelotti efter matchen.

Chelsea gjorde även 4–0 genom Daniel Sturridge. I den 55:e minuten satte Zilina ett tröstmål genom Tomas Oravec och fastställde slutresultatet till 4–1.