Publicerad 2014-04-13

"Årets match" blev ett drama där Liverpool fick sista ordet.

Men bilderna visar att Manchester City skulle haft en straff på stopptid.

– När vi tittar på är den solklar, säger Bosse Pettersson i Viasat.

Det var en minst sagt händelserik toppmatch mellan Liverpool och Manchester City. Hemmalaget tog ledningen med 2-0 i första halvlek. I andra halvlek kom City tillbaka till 2-2 innan en miss från Vincent Kompanys dåliga rensning hamnade vid fötterna hos Coutinho som satte matchavgörande 3-2.

Boxade bort bollen

Det saknades dock inte chanser för Manchester City att återigen kvittera. Mest dramatiskt blev det på stopptid. Först åkte Jordan Henderson på ett rött kort direkt efter en ful kapning på mittplan. Minuterna efter det så skickade City in en boll i straffområdet där Skertl i en nickduell kom åt bollen med handen och boxade bort bollen.

Domaren Mark Clattenburg blåste dock inte.

Fel enligt Viasats expert Bosse Pettersson.

– När vi tittar på den är den solklar, men vi får utgå från att domaren inte ser det, säger han.