Dagens namn: Simon, Simone

Seger för Mjällby som förlänger vinstsviten

Uppdaterad 2020-07-14 | Publicerad 2020-07-12

Sjätteplacerade Mjällby förlänger segersviten i Allsvenskan, på söndagen vann vinstmaskinen hemma mot fjärdeplacerade Häcken. Efter segersiffrorna 3–1 har nu Mjällby fyra raka segrar. Häcken svit på sex matcher i rad utan förlust bröts dock.

Hemmalaget Mjällby tog ledningen i 31:a minuten via Besart Sabovic, framspelad av David Batanero.

Mjällby kunde, 46 minuter in i matchen, göra 2-0 via Mamudo Moro.

I 52:a minuten kunde Mjällbys Mamudo Moro, inne i straffområdet, skjuta 3-0, hans andra mål i matchen.

Häcken reducerade i den 54:e minuten efter mål av Viktor Agardius, vilket också blev slutresultatet.

Mjällby ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Häcken ligger på sjätte plats.

På torsdag 16 juli 19.00 spelar Mjällby borta mot Varberg, och Häcken hemma mot Elfsborg.