Ett ögonblick, Janne Andersson, tränare i Halmstad
Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-05-23
... som möter Hammarby på Söderstadion i dag
Hammarby spelar grisfotboll — vad säger du om det?
– Spännande... de har kört fast och då är det inte så konstigt att man försöker något annat.
Annars gillar du grisen på Söderstadion, alltså grisköttet i korven?
– Ja, haha. Korven är riktigt bra på Söderstadion.
Du och lagledaren Anders Smith sägs testa korven på alla allsvenska arenor?
– Ja, vi brukar smaka av en eller två på varje arena medan spelarna byter om inför matchen.
Vad gör en bra korv med bröd?
– Korven får ju inte vara för vattnig och det ska vara mycket kött i den. Bullens pilsnerkrov är egentligen den bästa.
Senap, ketchup, rostad lök?
– Bara senap och ketchup.
Vilka har den bästa?
– Man byter ju leverantör då och då på arenorna men Söderstadion har legat högt upp i många år. Och vår egen på Örjans vall är också mycket bra. Det slinker ner några där i veckan.
Sämsta?
– Nja, jag vill inte döma ut någon.
Matchen förresten — några ändringar i truppen sen senast?
– Spelarna brukar få laget dagen före match men den här gången ger jag varken dem eller er något om vilka som ska spela eller sitta på bänken förrän på matchdagen.
Och hur laddar ”Party-Janne” kvällen före en match i Stockholm den här gången?
– På Teatergrillen (skratt). Nej, eftersom vi förlorade senast jag gjorde det så går jag inte dit, och det är enbart av den anledningen.
Till sist — vad önskar du dig mest av allt just nu?
– En god korv med bröd.