Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-09-30

Bakom tre mål på sex minuter

Real Madrid hade svårt att få hål på Marseille i onsdagens Champions League-möte.

Då klev Cristiano Ronaldo in i handlingen.

Portugisen gjorde 1-0, ordnade en straff fram till Kakás 2-0 och spikade sedan själv slutresultatet 3-0, allt på sex minuter.

Hemmapubliken började bli otåliga när Real Madrids målnolla fortfarande var intakt en bit in i andra halvlek. Då klev världens dyraste fotbollsspelare fram.I minut 58 slog Pepe en långboll till djupledslöpande Ronaldo.

Portugisen kom perfekt och kunde enkelt lägga bollen under utrusande Steve Mandanda, som chansade på att Ronaldo skulle chippa.

Våldsam satsning

Bara tre minuter senare trixade portugisen nere vid kortlinjen i utkanten av straffområdet. Det fick Marseilles Souleymane Diawara att se rött. Försvararen stormade ut och fick Ronaldo på fall i en våldsam satsning.

Svenske Martin Hansson tvekade inte utan tilldelade Diawara hans andra gula kort och gav Real Madrid en straff.

Kaká klev fram och satte 2-0 från elva meter.

Matchen var avgjord och Gonzalo Higuain började värma upp för att ersätta Ronaldo. Men portugisen var inte klar.

Fyra mål på två matcher

Tre minuter efter 2-0-målet så var det dags igen. Karim Benzema väggspelade med Kaká och serverade sedan Ronaldo som slog in sitt andra mål i öppen bur.

Målet är anfallarens fjärde på två matcher i årets Champions League efter de dubbla fullträffarna mot Zürich i den första omgången. Straf efter målet blev Ronaldo utbytt och matchen slutade 3-0 till Real Madrid.

Spanjorerna har nu full pott, sex poäng, efter de två inledande matcherna.