Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-29

Vann med uddamålet

uppåt Målskytten Sasa Zimonjic (mitten) kramas om av lagkamraterna – nu är Mjällby med på allvar i serietoppen.

Mjällby klättrade till en tredjeplats i superettan efter en trepoängare hemma på Standvallen på tisdagskvällen.

För motståndet stod Brommapojkarna, som besegrades med 1–0 efter mål av Sasa Zimonjic i den 62:a minuten. Målet kom på en hörna slagen av Robin Cederberg.

I tisdagskvällens andra match kunde nästjumbon Enköping inte upprepa förra omgångens seger mot Falkenberg. I returmötet på bortaplan förlorade man med 1–3 mot västkustlaget trots att Niklas Klingberg gav gästerna ledningen i den 56:e minuten. Falkenberg, nu på en femteplats i tabellen, vände och vann efter mål av Kristoffer Fagercrantz, Mikael Boman och Joel Johansson.