Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-05-29

Även VM-laget USA tog hem en genrepsseger

VM är mindre än två veckor bort och i dag träningslandskampade en hel drös med VM-lag.

Två av dem var Tyskland och USA som båda kammade hem segrar i sina matcher.

Tyskland inledde med straffmål när de slog Ungern med 3–0, för USA gick det inte lika lätt mot Turkiet.

I den fjärde minuten mellan blev Tyskland tilldelade en straff efter att Per Mertersacker blivit nedriven i Ungerns straffområde.

Lukas Podolski förvaltade straffen och inledde det tyska målgörandet.

Det dröjde till den andra halvleken innan nästa mål kom.

Inom loppet av fyra minuter, mellan minut 69 och 73, gjorde Tyskland 2–0 och 3–0 genom Mario Gomez och Cacau som både blev inbytta i den andra halvleken.

USA vann

Tyskland spelade utan sina fyra Bayern München-stjärnor som vilar efter Champions League-finalen.

Det tyska laget har en match kvar innan VM mot dagens svenska motstånd Bosnien nästa torsdag.

USA spelar sin sista match inför VM om en vecka då de i Sydafrika möter Australien.

I dagens träningslandskamp mot Turkiet blev det en 2–1 seger genom mål av Jozy Altidore och Clint Dempsey.