HIF slog till i slutminuterna

Benny Lekström såg ut att rädda sitt Brommapojkarna.

Då slog Mattias Lindström till – med en riktig pärla.

– Vilken träff, säger han när han får se målet.

Redan efter 27 minuter fick Brommapojkarna sin målvkat Kristoffer Nordfeldt utvisad.

Ersättaren Benny Lekström såg dock länge ut att se till så att BP skulle få med sig 0–0 ändå då han stod för den ena fantastiska räddningen efter den andra.

Men med bara en dryg minut kvar att spela av ordinarie matchtid slog Mattias Lindström till. Efter en hörna (som kom till efter en oerhört vass räddning av Lekström) fick Mattias Lindström bollen just utanför straffområdet.

Sköt på volley

Han slog till på volley – och bollen seglade in just vid den vänstra stolproten, otagbart till och med för Benny Lekström.

– Vilken träff, va? Jag kände direkt när jag träffar bollen: Ooh, den går i mål, säger Lindström till ppv.

Målet blev matchens enda och HIF vann därmed med 1–0. Trots Lekströms storspelande får segern betecknas som rättvis, Helsingborg hade hela 20 avslut, att jämföra med Brommapojkarnas ett.

– Vi pressar och pressar till och slut gick det vägen, säger Mattias Lindström.