Uppdaterad 2012-11-23 | Publicerad 2012-11-22

Alexander Farnerud bakom ett av målen

Elsad Zverotic, 26, blev stor hjälte för Young Boys.

Och försvararen satte Liverpool i ett jobbigt läge i Europa League.-

Liverpool var i ledningen med 2–1 och såg ut att gå mot tre poäng och avancemang i Europa League. Men 26–åringen Elsad Zverotic ville annat.

Strax före full tid hade 26–åringen ett väggspel med Michael Frey och dunkade sedan in slutresultatet 2–2.

Det målet betyder att Anzji har vunnit gruppen och Liverpool och Young Boys ligger bakom på sju poäng. Young Boys tar emot Anzji i sista matchen, medan Liverpool gästar Udinese på bortaplan.

Assist av Farnerud

Joe Cole har inte startat en match i Premier League den här säsongen, men på torsdagskvällen var han het i Europa League.

Efter en dryg halvtimme låg han bakom hemmalagets ledningsmål.

Han chippade bollen över Young Boys målvakt Marco Wölfli och Jonjo Shelvey kunde nicka in kvitteringen på bortre stolpen.

I början av den andra halvleken slog Alexander Farnerud en fin krossboll som hittade fram till Raul Bobadilla. Han krutade in 1–1 med vänsterdojan.

En dryg kvart senare sköt sedan Cole in 2–1.

På torsdagskvällen fullbordades Athletic Bilbaos fiaskoinsats i Europa League. Det spanska laget, som spelade final i våras, åkte ur gruppspelet efter att Lyon och Sparta Prag kryssat, 1–1. Bilbao skulle ha spelat i kväll, men matchen mot Ironi Kiryat Shmona i Israel ställdes in på grund av säkerhetsskäl.

Michael Almebäck hade en mindre lyckad kväll när hans Club Brügge åkte ur Europa League efter förlust mot Bordeaux. I 39:e minuten skulle svenske backen jaga hemåt efter en långboll. Men när han skulle slå en enkel passning till målvakten misslyckades han fatalt och Bordeaux Jussiê var påpassligt framme och kunde göra 2–0.