PSG hade lekstuga med Angers – vann med 5-1.

Zlatan Ibrahimovic drog in sitt 17:e mål på 17 framträdanden.

– Under kontroll, säger Zlatan i sin app Zlatan Unplugged.

Paris Saint-Germain fortsätter att dominera i Ligue 1. Och Zlatan Ibrahimovic behåller sitt fina målsnitt med fler fullträffar.

I dag kom hans 17:e fullträff på 17 framträdanden i Ligue 1.

Sköt in bollen via en försvarare

PSG hade styrt matchen första halvtimmen, men hade svårt att få in bollen. Men i den 32:e minuten fick Zlatan bollen till höger i straffområdet och drog till.

Via en försvarare hittade bollen in till 1-0 för PSG. Storklubben utökade sedan till 2-0 innan paus genom brassen Lucas.

Angers hade inget att sätta emot i andra halvlek. Matchen slutade 5-1 till PSG.

– Under kontroll, säger Zlatan i sin app.

– Det känns mycket bra, bara att fortsätta och jobba.

Fina mål av di Maria

Angel di Maria var på ett strålande humör och bjöd på två klassmål i andra halvlek.

I den 62:e minuten mötte han upp en passning utanför straffområdet och drog till direkt på volley med vänstern. Bollen satt snyggt över Angers-målvakten Alexandre Letellier.

Några minuter senare lyfte han känsligt in 5-1 bakom målvakten.

Tränaren Laurent Blanc hyllade trion Zlatan, di Maria och Lucas.

– Jag är nöjd med deras insats. Jag ser ingen anledning till att byta ut dem just nu, säger han.

PSG har spelat ihop 60 poäng efter 22 omgångar. Klubben ligger i skrivande stund 24 poäng före tvåan Monaco.

– Vi spelar bra för tillfället. Jag vet inte hur läget är hos de andra, förutom deras placeringar i respektive ligor, säger Zlatan.

34-åringen leder skytteligan före Marseilles Michy Batshuayi. Zlatan ligger fem mål före belgaren.