Alla tre nyförvärv spelade från start

Hammarby vann mot bottenlaget Umeå FC.
Sinan Ayrancis nick i den 21:a minuten gav tre poäng.

Sinan Ayranci.

Umeå FC, som släppt in flest mål i superettan (35 stycken), blev en lätt resa för Hammarby.

Stockholmslaget dominerade första halvlek och visade upp ett kreativt anfallsspel. I den 21:a minuten var Sinan Ayranci framme och nickade in 1-0 efter inlägg från högerkanten.

Bara några minuter senare var Christophe Lallet nära att utöka ledningen då han avslutade från vänstra delen av straffområdet. Men bollen placerade sig på fel sida om burgaveln.

Alla tre nyförvärv från start

Umeå FC hade ett bra läge i första halvlek genom Adam Chennoufi men den bollen tog Hammarbymålvakten Johannes Hopf hand om.

Efter första halvlek hade Hammarby skapat tio avslut på mål, lika många som det vaskade fram efter 90 minuter i Halmstad.

Klubbens tre nyförvärv, Nikolas Ledgerwood, Mattias Adelstam och Thomas Guldborg Christensen, som blev spelklara inför matchen spelade alla från start. Adelstam var inblandad i många farliga målchanser och spelade bra tillsammans med Ayrancis.

Men nästa match blir det inget samarbete mellan duon, Ayranci fick ett gult i kort i andra halvlek och missar därför kommande match.