Nuri Sahin ledde Liverpool till seger

Uppdaterad 2012-09-27 | Publicerad 2012-09-26

Alla storlag vidare i ligacupen

Nuri Sahin gjorde sitt första, och andra, mål för Liverpool när de mötte West Bromwich Albion i ligacupen.

Real Madrid-lånets dubblett säkrade en sen 2-1-seger för sin nya klubb.

Även Arsenal – där franske nyförvärvet Olivier Giroud äntligen fick göra mål – Manchester United och Tottenham vann sina matcher.

Liverpool, de regerande mästarna, var illa ute efter bara sex minuter då Gabriel Tamas gav West Brom ledningen.

Men efter två mål från den turkiske mittfältaren kunde Liverpool vända och vinna.

I 17:e minuten drog Sahin till med ett hårt långskott och i 82:a avslutade han lätt på en passning från ett annat nyförvärv – Oussama Assaidi.

Svenskarna Markus Rosenberg och Jonas Olsson spelade hela matchen för West Brom.

Giroud nätade för Arsenal

Olivier Giroud imponerade stort i Montpellier där han gjorde målskyttet till en vana förra säsongen.

Hittills har han dock bränt flera bra lägen för Arsenal och har fått möta viss kritik i England.

Men i Arsenals 6-1-seger över Coventry öppnade fransmannen målskyttet då han kyligt rullade in 1-0-målet. Arsenal hade lekstuga i andra halvleken och gjorde då hela sex mål.

Publiken på Old Trafford fick även de se en debuterande målskytt när Tom Cleverley knorrade in en boll och 2-1-segern mot Newcastle.

Noterbart är att Wayne Rooney gjorde comeback efter sin skräckskada.

Tottenham tog sig lätt förbi League One-laget Carlisle och vann med 3-0 med nyförvärvet Jan Vertonghen som förste målskytt.