Hugo Larsson blev hjälte för Eintracht Frankfurt mot RFS.

Han hoppade in och gjorde enda målet i Europa League-matchen.

– Jag står för energi, säger Larsson.

Den 20-årige mittfältarens speltid i landslaget fortsätter vara ett hett samtalsämne. Och i Frankfurt fortsätter Larsson att sätta avtryck.

Flera nyckelspelare bänkades från start i Europa League-matchen mot lettiska RFS, men vid ställningen 0–0 byttes Larsson in i halvtid.

Han avgjorde sedan matchen med drygt tio minuter kvar, när han frispelades av Omar Marmoush i straffområdet. Larsson visade prov på kyla och precision när han placerade in 1–0-målet intill den vänstra stolpen.

”Mer energi”

Efter matchen berättade Larsson att Frankfurt inte var tillfreds med den första halvleken.

– Vi visste att vi var det bättre laget, men vi spelade inte tillräckligt snabbt, säger Larsson till Hessenschau.

Han fortsätter:

– Vi ville komma ut med mer energi och jag står för energi, det är mitt spel.

Erkänner ”missen”

Larsson erkänner också att även om avslutet satt perfekt vid stolpen så blev det inte precis som det skulle.

– Vi ville spela fler bollar i djupled och Omar (Marmoush) gjorde det bra vid målet. Jag fick bollen förbi målvakten, men om jag ska vara ärlig träffade jag den inte riktigt rätt, säger Larsson.

Frankfurts seger innebär att laget tagit sju poäng efter tre Europa League-matcher.